Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

&Gommer Pensions Group

Studio MZ

Samenwerking Studio MZ en &Gommer Pensions Group

Voor ondernemingsraden en medezeggenschap.

Studio MZ

Studiomz.nl is onderdeel van MZ Services. Ontstaan vanuit de overtuiging dat OR-leden vaak onbaatzuchtig en met veel tijdsinspanning het OR-werk doen, en wel een steuntje in de rug verdiend hebben. We faciliteren met Studio MZ een online community waarin leden op elk moment van de dag kennis kan brengen en halen, ervaring kan uitwisselen en vooral met elkaar in gesprek kan gaan voor inspiratie, nieuwe perspectieven, andere invalshoeken en eigen oordeelsvorming. Ook via een app.

Samenwerking

Studio MZ is als community een waardevolle aanvulling op medezeggenschap, net zoals het pensioenplatform van &Gommer Pensions Group. MZ Services en &Gommer Pensions Group hebben een mooi partnerschap ontwikkeld in de afgelopen jaren.

Jouw voordeel

Met Studio MZ bieden we onze leden het hele jaar inspiratie en helderheid in medezeggenschap! Elke week nieuwe artikelen om te lezen en elke maand meerdere online sessies van de trainers van MZ Services. Of stel je vraag aan onze bijna 1000 mede-medezeggenschappers! Neem een kijkje en/of meldt je aan voor een maand proeflidmaatschap: www.studiomz.nl

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*