Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 17 juli 2024

Meer over pensioen leren op Studytube

Meer over pensioen leren op Studytube. Het kan vanaf vandaag!

Uit onderzoek van Nibud blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders onder de 67 jaar weinig tot niets weet van de veranderingen in de nieuwe Pensioenwet. Dit vinden wij bij &Gommer Pensions Group zeer zorgelijk. Dit is dan ook de reden waarom wij onze pensioenkennis graag delen. Kennis hebben is macht, maar kennis delen is kracht.

Studytube

Studytube is een learning and development platform voor werkgevers. Het aantal cursussen en trainingen is groot. Voor iedere werknemer is meer dan voldoende aanbod voor inspiratie en ontwikkeling. Dit heeft een positieve werking op de duurzame inzetbaarheid van werknemers en door als werkgever te investeren in het menselijk kapitaal kun jij je onderscheiden in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Wist je dat je ook het verschil kunt maken met de arbeidsvoorwaarde pensioen?

Pensioen kun je leren

Iedereen bouwt pensioen op, maar er zijn maar weinig mensen geïnteresseerd in het onderwerp. Toch krijgen werkgevers, ondernemingsraden en werknemers er vroeg of laat mee te maken. Hoe ziet de pensioenregeling eruit, wat gaat er veranderen en welke keuzes zijn er tot en met hoe ga je met werknemers in gesprek over pensioen, dit is een greep uit het leeraanbod van &Gommer Pensions Group. Meer over pensioen leren doe je bij Studytube.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*