Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

&Gommer Pensions Group

Register Belastingadviseurs

Samenwerking Register Belastingadviseurs en &Gommer Pensions Group.

Voordelen voor aangesloten leden bij Register Belastingadviseurs.

Dé fiscale beroeps­vereniging van trusted advisors voor het mkb

Het Register Belastingadviseurs (RB) is al meer dan 90 jaar de grootste beroepsvereniging van fiscalisten die werken voor het mkb. We zijn er voor de RB, de RB in spe, en fiscaal geïnteresseerden.

RB Opleidingen

Het RB voorziet in opleidingen tot fiscalist die aansluiten bij verschillende vooropleidingen. Het RB staat voor de kwaliteit van haar leden hierom moeten deze ieder jaar veertig uur besteden aan educatie, bovendien vallen ze onder ons beroepsreglement. Ook ondersteunt het RB haar leden met informatie en tools die zij gebruiken in hun dagelijkse werk. Tot slot is het RB de spreekbuis van haar leden en hun klanten bij betrokken organisaties zoals de belastingdienst en politiek Den Haag.

RB advies en modellen

Het Register Belasting Adviseurs ondersteunt haar leden onder andere met advies en modellen op fiscaal gebied. Op het gebied van pensioenen kan het RB haar leden en hun klanten niet ondersteunen. Het RB is een samenwerking aangegaan met &Gommer Pensions Group om de leden voor dit thema door te kunnen verwijzen naar een vertrouwde partij. RB-leden genieten bij &Gommer Pensions Group een Ledenvoordeel in de vorm van 10% korting op het uurtarief. Bovendien zal &Gommer Pensions Group RB-leden in voortkomende gevallen via nieuwsberichten en of webinars adviseren over actualiteiten op het gebied van pensioen.

www.rb.nl

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*