Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 26 augustus 2024

We zijn niet jarig, maar toch trakteren wij!

Eerder dit jaar was een actie van MKB Nederland waarbij werkgevers die een eerste pensioenregeling gaan starten een tegemoetkoming van de advieskosten kunnen aanvragen . Een goed initiatief!

Toekomstbestendige pensioenregeling

Een toekomstbestendige pensioenregeling voor jouw werknemers wil toch iedere werkgever? Zeker nu alle pensioenregelingen aangepast moeten worden naar de Wet toekomst Pensioenen (Wtp). Kwalitatief pensioenadvies is een goede investering in jouw menselijk kapitaal en hierin willen wij ook investeren.

Iedere werkgever die dit jaar bij &Gommer Pensions Group een adviestraject start voor een eerste pensioenregeling of pensioenregeling wil wijzigen naar de nieuwe wet, krijgt van ons een betekenisvol cadeau voor de eigen werknemers.

Cadeau voor jou(w werknemers)

Een van onze pensioenadviseurs komt namelijk een dagdeel naar jullie bedrijf voor 1 op 1 pensioengesprekken met jouw werknemers. (= voor 4 werknemers)

Er is dan ruimte om vragen te stellen en kort op de persoonlijke situatie in te gaan. Wij merken binnen onze praktijk dat persoonlijke pensioengesprekken als zeer waardevol worden ervaren.

Offerte opvragen

Vraag een offerte voor WTP-advies collectieve pensioenregeling op bij Anouk Mutsaers, Relatiemanager Pensioen. Je kunt Anouk bellen op 013-2070052 of een mail sturen naar: anoukmutsaers@gommerpensions.nl.

Anouk maakt graag kennis met jou, zodat zij met jouw wensen en behoeften een op maat offerte kan samenstellen.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*